"SEMPOERNA" CATERING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3344 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij "Sempoerna" Catering. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 21:53 Heerlijk ,goed watm en lekkah
15 mei 2024 om 20:59 Dit was de eerste en tevens laatste keer dat ik hier eten heb besteld. Met alle respect, maar het eten was echt slecht en dan zwijg ik nog maar over de "hoeveelheid" eten die je krijgt (6 happen en het was op) die schandalig duur is.
13 mei 2024 om 13:20 Heerlijk weer
13 mei 2024 om 10:23 Altijd heerlijk en nog super warm als het wordt bezorgd. Deze keer zelfs gratis gebakken banaan erbij vanwege Moederdag. Echt super!!
12 mei 2024 om 20:52 Was weer heerlijk, eten was echt nog heet bij aankomst. Ook stond er op de verpakking fijne Moederdag geschreven, hoe lief is dat!
9 mei 2024 om 18:36 Lekker eten, vooral de groente sayur lodeh en sate. Rijst (nasi goreng) was een beetje hard.
7 mei 2024 om 19:59 Lekker gegeten, zeker het wachten waard. Chapeau ga zo door
6 mei 2024 om 22:47 Heerlijke gerechten en precies op het vooraf afgesproken tijdstip bezorgd
6 mei 2024 om 19:50 Veel te zout jammer was andere keren goed!!
5 mei 2024 om 21:55 Heerlijk gegeten, en supersnelle bezorging.. Hele aardige bezorger, zeker een aanrader dit restaurant!
5 mei 2024 om 20:34 Zoals alle andere keren
2 mei 2024 om 20:31 Ik bestelde voor 18:30u maar kreeg de bestelling al iets over 18:00u. Dat vond ik te vroeg.